15 Temmuz……..

15 Temmuz 2016 akşamı hain terör örgütü FETÖ tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimine karşı milletimizin gösterdiği kahramanca direniş destanının yıl dönümünde Manisa Saruhan Bey İlim Kültür ve Eğitim Vakfı olarak hem devletimize hem milletimize gösterdiğimiz duruş ve bağlılığımızı tekrar ederek, Manisa ili özelinde tüm milletimizin bu hassas konu üzerindeki hissiyatını paylaştığımızı ifade etmeyi vicdani bir borç bilmekteyiz.

Hain darbe girişimini müteakip günlerde bütün illerimizde gerçekleştirilen “Demokrasi Nöbetleri” sürecinde vakıf olarak bizler de konu hakkındaki fikirlerimizi beyan eden bir program tertip etmiştik. Sayfanın altında Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda halkımıza hitaben okunmuş olan bildirgemizin video kaydını görebilirsiniz.

Devletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında valiliklere göndermiş olduğu talimatı da bilgilerinize sunuyoruz.

Cenab-ı Rabb’ül Alemin’den böyle hazin hadiselerin tekrar etmemesini temenni ederken, vatan millet ve devlet sevdası ile tereddütsüz feda-i can eden aziz şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa sabır ve selamet, milletimiz için ise istikrarımızın bekasını, ittihad ve tesanüdümüzün devamını niyaz ederiz.

15-Temmuz-Demokrasi-ve-Milli-Birlik-Günü-Etkinlikleri